• Novo
Simplmasygeni klirens Dugi rukav stojeći ovratnik muslimanski ogrtač arapski srednji ogrtač uzorak za uši stojeći vrat modni ležerni ogrtač

Simplmasygeni klirens Dugi rukav stojeći ovratnik muslimanski ogrtač arapski srednji ogrtač uzorak za

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Muški muslimanski ogrtač arapski srednji ogrtač Dugi rukav vezeni stojeći vrat duga košulja Moda Casual Robe Features : napravljen je od materijala, svež i prozračan, nije lako za piling, nije lako za postavljanje, izdržljiv i udoban.Arapski stil, muslimanski ogrtač, košulja, dizajn dugmadi na ovratniku, labav kroj, dugi rukavi. Možete ga upariti sa farmerkama, pantalonama ili jaknama, traper jaknama ili donjim slojem rova da biste stvorili Moderan look.It savršen je izbor za svakodnevni odmor, ulicu i posao. Minimalistički dizajn čini vas privlačnijim i svidjet će mi se!Može se prati u mašini. Molimo odaberite svoju veličinu prema našoj slici tabele veličina. Sezona : proljeće / ljeto / jesen / zimaporod : muška prilika : na otvorenom, slobodno vrijeme, dnevnomaterijal : pamuk dužina rukava : dugi rukav tip uzorka : jednobojnastil : Moda i ležernostod : Fit Thickness : standard način pranja : ručno pranje u hladnoj vodi, objesiti ili sušitipoznat ćete : 1 muške haljine Simplmasygenix klirens Dugi rukav stojeći ovratnik muslimanska haljina arapski srednji ogrtač uzorak ušnog vrata modni ležerni ogrtač. 【Lagana, udobna i prozračna】ova muška tkanina sa dugim rukavima je lagana i meka, a iskustvo nošenja je veoma udobno.Ovaj muški gornji dio dugih rukava napravljen je od materijala kao što su pamuk/poliester/poliester/mješavina sintetičkih vlakana/najlon, sa raznim opcijama i udobnim dizajnom linija koji će vam odgovarati tokom cijele godine. 【Stilovi odjeće variraju】ovaj dugi rukav dostupan je u različitim bojama, uključujući klasične crno-bijele stilove, kao i crvenu, plavu, narandžastu, ružičastu i druge boje koje možete izabrati. Jedinstveni i raznovrsni izrezi, sa klasičnom muškom top verzijom dugih rukava, stilovima sa više dekoltea kao što su okrugli vrat/V-izrez/rever/kapuljača,svi stilovi su savršeni za svakodnevno nošenje. 【Pogodno za sve prilike】ovaj kaput ima lijep oblik i jedinstven dizajn. Istovremeno, takođe možete izabrati da ove pantalone nosite na bilo kom mestu, kao što su kampovanje, posao, zabave, ulice, venčanja, zabave, izlasci i druge scene, veoma su pogodni. Istovremeno, može se upariti sa muškim šortsama, svetlim košuljama, kaputima i drugim muškim gornjim aksesoarima za dodavanje u outfit. 【 Kvalitetna i pažljiva usluga 】posvećeni smo 100% zadovoljstvu korisničkom uslugom.Većina odeće na policama je azijskih veličina, možete izabrati veću veličinu kada izaberete, biće udobnije za nošenje. Ako kupite proizvod nije pogodan ili imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Odaberite svoju omiljenu boju i odgovarajuću veličinu za dodavanje u korpu, poželite da imate srećno iskustvo kupovine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.