• Novo
Gomelly Kids Fudbalske Cipele Prizemne Patike Pertle Soccer Bitve Lagani Trening Cipele Žene Muškarci Unise Treneri Plavi 5

Gomelly Kids Fudbalske Cipele Prizemne Patike Pertle Soccer Bitve Lagani Trening Cipele Žene Muškarci

Stupnjevi:
KM 15.42

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, mladi, odrasli, kidstyle : nogometne kopče, nogometne cipele, cipele za trening, nogometne cipele, sportske cipele, nogometne čizme, tenisice tip : Floral Color : bijela plava, crna crvena, plava, zelena, bijela, crna, ružičasta (opcionalno)veličina : US 13 C, US 1 Y, US 2y, US 4.5, US 5, US 5.5, US 6, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5, US 9, US 9.5 (slijedite tabelu veličina da biste odabrali)gornji materijal : PU+Meshutsole materijal : gumeni heel tip : Flatfastening : čipka Uptoe tip : round Toetube visina : niska sezona : proljeće, ljeto, Falloccasions : casual, dnevno, na otvorenom, Sport, Trainingfeatures : 1. Kvalitetan materijal : gornji deo fudbalske cipele je napravljen od mreže i PU kože, koja je izdržljiva, otporna na habanje i hladnoću, efikasno štiti vaša stopala.2. Stabilno tijelo cipele : ojačani dizajn tijela cipele i đona igra ulogu u puferovanju pritiska i stabilizaciji tijela. Nije lako prevrnuti se, pokret je stabilniji i sigurniji, a udobniji je za nošenje!3. Gumeni potplat : potplat dizajniran za vještačko travnato polje, gumene oblikovane bitve sa rotacijskom vučnom konfiguracijom omogućava stabilnost i prianjanje, a sredina potplata je ojačana ojačanim gredama, što jača oslonac luka stopala.4. Izuzetno lagan dizajn : ultra lagan i ultra mekan, fleksibilan i otporan na preklop, prozračan, udoban, jednostavan za nošenje.5. Udobne fudbalske kopče na otvorenom dobar su izbor na fudbalskom terenu, ragbi terenu, sportskoj dvorani i putu.Sadržaj paketa : 1 par fudbalskih kopči (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0.39 inča, 1inch=2.54 cm) izdržljiva gornja PU Koža nudi karakteristike lagane i otporne na habanje. U međuvremenu, visonalno-pravougaona tekstura za olakšavanje kontrole lopte i pruža fudbalske čizme sa svežim izgledom. Potpuno podesivo zatvaranje na vezice za sigurno prianjanje kako biste osigurali bolje performanse na igralištu. Gumene oblikovane bitve sa rotacijskom konfiguracijom vuče mogu smanjiti trenje između cipela i tla. Čizme su udobne, izdržljive i pouzdane sa karakteristikama apsorpcije udara i neklizanja. Podstava fudbalske čizme izrađena je od mreže za udobnost i prozračnost. Ojačane i tvrde kape čine snimanje snažnijim. Fudbalske bitve odlične za odrasle i djecu, žene i muškarci se bave sportom na fudbalskom terenu, ragbi terenu, sportskoj dvorani i teretani i svakodnevnim fudbalskim igrama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.