• Novo
Woobling Djevojke Dječaci Vodene Cipele Plaža Aqua Čarape Bosonoge Cipele Za Planinarenje Penjačke Patike Lagana Atletska Patika Brzo Sušenje Protiv Klizanja Fluorescentno Zelena 5.5

Woobling Djevojke Dječaci Vodene Cipele Plaža Aqua Čarape Bosonoge Cipele Za Planinarenje Penjačke Patike

Stupnjevi:
KM 13.45

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, odrasle, žene, Men Style : cipele za vodu, cipele za plažu, cipele za cipele, atletske cipele, cipele za Surfanjep tip uzorka : jednobojna, Patchwork Color : kao što slika pokazuje (opcionalno)veličina : US 4.5, US 5, US 5.5, US 6, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5, US 9, US 9.5, US 10, US 10.5(slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Mesh Outsole Materijal : gumica tip : flatfastening : Drawstringtoe Tip : okrugla Toetube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Zimasezona : Ležerna, dnevna, unutrašnja, Vanjska, odmor, plaža, sportske karakteristike : ergonomija, laka za nošenje van, dizajn u stilu bosih cipela, meka i udobna za nošenje prijatna, bez ikakvog lepka ili šavova, meka i otporna na deformacije, 100% periva u mašini, dug radni vek.Višenamjenske cipele s čarapama pogodne su za rvačke cipele, bosonoge cipele, cipele za kampiranje, fitnes cipele, cipele za jogu, cipele za plažu, cipele za vodu, tenisice za trčanje, cipele za hodanje, cipele za putovanja i vožnju, cipele za pecanje i druga mjesta.Sadržaj paketa : 1 par obuće za vodu (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0.39 inča, 1inch=2.54 cm) disanje i brzo sušenje : gornji dio je napravljen od prozračnog materijala od tkanine, poput čarapa koje tiho prijanjaju kožu i održavaju disanje i brzo sušenje. Zaštitni đon : đon je napravljen od gumenih materijala sa teksturiranim dizajnom koji lako održavaju ravnotežu na klizavom mjestu i štite vaša stopala od vruće plaže, granulacije na kopnu ili u vodi. Praktično nošenje : elastični izrez za cipele omogućava vam lako oblačenje i skidanje. Poput čarapa, čini da se osjećate odlično fleksibilno i udobno za nošenje. Fleksibilno : naše aqua cipele za plivanje su male težine i lako se nose, bez obzira da idete na rijeku, more, jezero i okean da se igrate, naše aqua cipele možete ponijeti sa sobom. Prilike : cipele za vodu savršeno odgovaraju za igre na plaži ili vodi poput plivanja, surfanja, bazena, jedrenja, kajaka, odbojke na pijesku itd. Posebno za porodične izlaske!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.