• Novo
Muška Košulja Riptide

Muška Košulja Riptide

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : visokokvalitetni materijal od legure aluminijuma Boja : crna i srebrna Zašto kupiti ovaj proizvod? Auto oprema / m etiketa ima veoma jedinstven, luksuzan i sportski osećaj. Ove naljepnice na točkovima dat će vašem automobilu luksuzniji izgled. Ova pristupačna, izdržljiva naljepnica na točkovima može dati poseban novi efekat vašem automobilu. Ova naljepnica za automobil može promijeniti izgled točka koji će se čak osjećati luksuzno. Svidjet će vam se i ovo neće naštetiti vašem automobilu i služit će vam dugo vremena. Napomena : zadovoljstvo klijenata je naš glavni prioritet i posvećeni smo da kupcima pružimo bolji proizvod i uslugu. Dakle, vaše povratne informacije su veoma važne za naše poboljšanje. Ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom proizvoda ili prijedloga, molimo vas da nas učinite u bilo koje vrijeme ili ostavite pregled. Pomoći ćemo vam i javiti vam se u roku od 24 sata. Odličan kvalitet : naljepnica s naljepnicom m na točkovima izrađena je od odabranih visokokvalitetnih materijala od legure aluminija i ima glatku završnu obradu. Vodootporan je i otporan na visoke temperature i ima efekat koji ne bledi. Također, u svakom vremenu naljepnice za automobile naljepnice neće pasti niti nestati., Najhladnija značka M : jedinstvena m oznaka i sportska naljepnica m visokih performansi uvijek predstavljaju visoku efikasnost automobila, a njegov trodimenzionalni efekat BMW logotipa privlači pažnju za sve automobile, posebno kompatibilan za BMW naljepnicu na točkovima., Univerzalni stil : značka naljepnice za automobil sa glatkim ivicama može se koristiti u bilo kojem automobilu, posebno kompatibilna za BMW auto dodatnu opremu za korištenje u glavčini Točka. Ovaj proizvod (naljepnica sa naplatkom) je univerzalna značka i može se koristiti u bilo kojem modelu automobila. Ova nalepnica se može naneti na bilo koji deo automobila., Jednostavna instalacija : 3 D naljepnice sa glavčinom točka su jednostavne za korištenje nema potrebe za profesionalnom instalacijom. Korisnik samo treba da očisti mesto pocepajte naljepnicu m Točka, podesite položaj i pritisnite ga odjednom. M naljepnica naljepnica ne oštećujte originalnu boju automobila., Luxury D cor : luksuzno ukrasiti kompatibilnu m sportsku značku odlična je za stvaranje visokokvalitetnog iskustva. Naljepnica na točkovima automobila savršena je da vašem automobilu pruži luksuzniji izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise Tri-Blend Crew Tee

KM 13.05

Ova visokokvalitetna majica za redovno uklapanje ima ležerno elegantnu atmosferu Osim toga, nevjerovatno meka triblend tkanina čini je izuzetno udobnom jednom obučenom, nemogućom za ski

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.