• Novo
Seckanje kao da je vruće kulinarski kuvar Master kuhinja kuvar T-Shirt

Seckanje kao da je vruće kulinarski kuvar Master kuhinja kuvar T-Shirt

Stupnjevi:
KM 10.99

Iznos
Tova je dostupna

Majica kulinarskog šefa kuhinje Master Kitchen Cook je pametna i moderna košulja koja odaje počast talentu i posvećenosti kuvara, što je čini odličnim izborom za kulinarske entuzijaste ili profesionalce koji cijene dašak humora. Unisex Classic Tee iz Gildan 5000 je ponosni član Američkog Cotton Trust protokola (USCTP) koji se održivo uzgaja i etički bere što osigurava kvalitet i izuzetne čaure u izradi. Gildan 5000 uključuje sljedeće karakteristike : . - 5.3 oz./ yd2 (SAD) 8.8 oz./ L yd (CA), 100% pamuk, 20 singlovi. - Boje vrijeska, grafitni vrijesak, sigurnosne boje, tvid, kupina, jorgovan, ponoć, neonske boje i Zalazak sunca : 50/50 pamuk/poliester. - Antique boje & Sport siva : 90/10 pamuk / poliester. - Jasen siva : 99/1 pamuk / poliester. - Sigurnosna zelena : u skladu sa ANSI / ISEA 107. - Tkanina srednje težine. - Klasični fit. - Nešiveni, klasične širine, rebrasti ovratnik. - Zalijepljen vrat i ramena. - Navlaka sa dvostrukom iglom i donji rubovi. Ova stavka je dostupna i u drugim stilovima i bojama, pa nas kontaktirajte za dalju pomoć. Seckanje kao da je vrela majica kuvara kuvara.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Wiz Khalifa Art Tee

KM 14.97

Ovaj uniseks ultra pamučni tee je klasičan Kvalitetna konstrukcija pamuka znači da su dizajni sigurno sjaji Ramena su tapkani za dobar gornji dio tijela Nema bočnih šavova, osiguravaju�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.