• Novo
Uputstvo za umjetnost Dover: umjetnost i tehnika crteža olovke

Uputstvo za umjetnost Dover: umjetnost i tehnika crteža olovke

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Praktični kurs olovke i crtež za tintu, ovaj koristan vodič uključuje sveobuhvatnu istraživanje najboljeg rada olovke. Predstavljena je široka raznolikost stilova - od labavih skica do bogatih, gravirajućih studija. Radovi iz svih razdoblja uključuju crteže takvih majstora kao Dürer, Holbein, Doré, Gibson, Rackham, Pyle, Beardley i Klinger. Otvoreno poglavlje predstavlja evoluciju crteža olovke, dok naredni odjeljci omogućavaju čitateljima da odaberu teme u samostalnim jedinicama na liniji tehnike; upotreba materijala, crtanje figure, lica i ruku; Šaljiva ilustracija; Crtanje olovke za oglašivače; modni crtež; i pejzaž i arhitektonska ilustracija. Odlična referenca za studente, ova knjiga će takođe pomoći ilustratorima i komercijalnim umetnicima daljnju razvijaju svoje stilove. Umjetnost i tehnika crteža olovke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D bojanje gradova

KM 5.23

Trgovinski meki korice Jezik : engleski Stranice : 96 Trgovina meke korice (SAD) Ljepljeno vezivanje 96 str Sadrži : Ilustracije Prekrasne gradskihmovi oživljavaju sa vašom maštom...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.