• Novo
Nova standardna standardna zamena glavna svjetla za zamjenu putnika, uklapa se 2017- Kia Sportage

Nova standardna standardna zamena glavna svjetla za zamjenu putnika, uklapa se 2017- Kia Sportage

Stupnjevi:
KM 55.70

Iznos
Tova je dostupna

Sa ozbiljnom i nepokoležnom opredjeljenjem za pružanje širokih raspona visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i pribor za popravljanje automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novu standardnu ​​zamjenu CAPA certificiranog glavnog sažetka za maglu , za modele pogona na prednjim kotačima. Dizajniran je da zamijeni vašu postojeću sklopu svjetla za maglu. Odgovara vašoj 2017-2020 Kia Sportage. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Capa certificirana standardna zamjenska zamena glavna svjetlo za maglu za putnike, FITS 2017-2020 KIA SPORTSAGE Modeli pogona na kotačima, izrađeni od ABS termoplastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.