• Novo
CAICJ donje rublje za žene Ženska prednje zatvaranje Podržavanje grudnjaka Potpuna pokrivenost Podrška bežično udobnost, a

CAICJ donje rublje za žene Ženska prednje zatvaranje Podržavanje grudnjaka Potpuna pokrivenost Podrška

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Meko pamuk prednje kopče srednjih godina i starije donje rublje Žene glatko nema underwire širokoj kaiševi od žice Brasoft pamuk prednja kopča srednjovječni i stariji donji rub Žene Neodloge širokog remena prsluk. Materijal : pamuk. Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe, hvala!). Težina paketa : 120g. Veličina paketa : 35x25x1cm, (molimo dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe.) 87% najlon, 13% elastan. Kuka i zatvaranje očiju. Oznaka BESPLATNA : Donosi naljepnice za ispis zamijenili su tradicionalne oznake, više se oslobodite svrbež i ogrebotine, donesite vam ugodno nošenje iskustva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.