• Novo
GreatBIGCanvas Bright Bouquet i Gia Graham Peach Pink 36 in. W 36 u. H Neuramljeni Canvas Art Print Viseći Hardver Uključen

GreatBIGCanvas Bright Bouquet i Gia Graham Peach Pink 36 in. W 36 u. H Neuramljeni Canvas Art Print Viseći

Stupnjevi:
KM 224.88

Iznos
Tova je dostupna

Veliko platno donosi vam "Bright Bouquet i" Gia Grahama. Ovo upadljivo umotano platno od 36" x 36" muzejskog kvaliteta upotpunjuje vaš dom ili ured. Ovo prvenstveno Breskvasto i ružičasto dječije umjetničko djelo može dodati samo malo više vašoj već lijepoj sobi. Svaki komad ima širinu 1,25 i spreman je za kačenje sa unapred instaliranim visećim hardverom i tvrdo zapečaćenim leđima (bez prašine ili spajalica). Dizajniran je da izdrži i super je jednostavan za prikaz. Arhivske boje otporne na bledenje, otporne na UV zračenje štampane na papiru za umjetnike. Izgrađen čvrst i spreman za kačenje sa unapred instaliranim visećim hardverom i tvrdo zapečaćenim leđima (bez prašine ili spajalica). Napravljeno po narudžbi i sastavljeno ručno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.