• Novo
GreatBigcanvas Isključite Gia Graham Pink Sky Blue 16 in. W 16 in. H Uključena Hardver za zaštitu hardvera u mreži H Hardver

GreatBigcanvas Isključite Gia Graham Pink Sky Blue 16 in. W 16 in. H Uključena Hardver za zaštitu hardvera

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Great Big Canvas donosi vam "isključite " Gia Graham. Ovo privlačno zamotavanje muzeja od 16 "X 16 " zamotano platno pohvale vaš dom ili ured. Ova prvenstveno ružičasta i nebo plava djela umjetnina može dodati samo malo više u vašu već prekrasnu sobu. Svaki komad ima širinu 1,25 i spremna za objesiti s unaprijed instaliranim visećim hardverom i tvrdim zapečaćenim leđima (bez prašine ili spajalica). Dizajniran je da visi čvrst i da je super lako prikazati. Otporan na blede, arhivski inksivi otporni na UV, štampan na papiru razreda umjetnika. Izgrađen čvrst i spreman za objesiti s unaprijed instaliranim visećim hardverom i tvrdim zapečaćenim leđima (bez prašine ili spajalica). Napravljeno po narudžbi i sastavljen rukom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.