• Novo
Ženski zvonasti rukav seljački vrh sa resicama

Ženski zvonasti rukav seljački vrh sa resicama

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Pronađite svoju novu omiljenu bluzu ove sezone sa ovim ženskim seljačkim topom sa zvonastim rukavima sa resicama iz Concepts. Napravljena od super meke i lagane pletene pletene tkanine od gaze, ova boho bluza je meka na dodir i održaće vas hladnim kada temperature počnu da rastu. Opušteni kroj stvara lepršavu siluetu koja može laskati područjima struka i stomaka, dok ga dugi porub čini savršenim za nošenje preko šortsa i suknji. Dostupan u asortimanu uzoraka, svestran je dodatak vašem ormaru. Uparite sa skraćenim pantalonama i ravnim da upotpunite izgled, ili sa šortsom i sandalama za prozračnu odjeću. Koncepti ženski zvonasti rukav seljački vrh sa resicama : 100% rajon. Ženska seljačka bluza. Tkani pleteni crinkle gaza izrada. Podijeljeni izrez sa dvostrukim samovezama s resicama. Rukavi 3/4 dužine. Hi-Lo hem dužine tunike. Opušten fit. Sve-over obrazac. Dostupno u različitim stilovima. Okrenite odjeću naopačke prije pranja, perite u mašini hladno odvojeno ili sa sličnim bojama, nježni ciklus, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi, položite ravno da se osuši, po potrebi ohladite željezo na poleđini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Plaža Neophodna

KM 10.49

Dobro došli na berzu, nadam se da ćete imati dobru kupovinu!Ženski Novi ovratnik sa dugmadima modni Print 3 / 4 rukavi Retro Print TShirt Slim Top Casual Tops Please provjerite tabelu vel

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.