• Novo
Urban Republic Toddler Girls Fau krznena jakna, veličine 12m-5T

Urban Republic Toddler Girls Fau krznena jakna, veličine 12m-5T

Stupnjevi:
KM 29.89

Iznos
Tova je dostupna

Ova meka i udobna jakna od vještačkog krzna iz Urban Republic savršen je dodatak garderobi vaše male djevojčice! Moderan, simpatičan i udoban, ovaj sako ima natkrivenu kopču sa ukrasnim dugmetom na vrhu. Bočni džepovi pomažu u skladištenju njenih malih stvari koje morate imati, a istovremeno drže ruke toplim. Ovaj sloj za ljubav lako završava njen izgled tokom hladnije sezone za svakodnevne izlaske s vama. Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Težina : Teška Kategorija. Fit : Opušteno. Okovratnik : Tačka. Zatvaranje : zatvaranje dugmeta. Rukavi : Dugi. Džepovi : 2 bočni džepovi. Karakteristike : dizajn vještačkog krzna. Male djevojke umjetno krzno Snap jakna iz urbane Republike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.