• Novo
Zimska Puffer jakna za švicarske tehnološke djevojke sa kapuljačom, veličine 4 - & Plus

Zimska Puffer jakna za švicarske tehnološke djevojke sa kapuljačom, veličine 4 - & Plus

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Svestrano, udobno i toplo—ovoggirls zimska Puffer jakna iz Swiss Tech provjerava sve kutije za njenu gornju odjeću. Sa dizajnom srednje težine i lisnatim detaljima, ova jakna za djevojčice drži je pokrivenu od nižih temperatura i ima pričvršćenu kapuljaču za vjetrovite uslove. Od izleta do škole i aktivnosti na otvorenom—ona je spremna da hrabro ojača elemente u stilu. Materijal : oklop i postava : 100% poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Težina : srednja težina. Ovratnik : priložena kapuljača sa plišanom podstavom. Zatvaranje : prednji patentni zatvarač. Rukavi : dugi rukavi sa mekanim manžetnama. Džepovi : dva prednja džepa sa patentnim zatvaračem. Karakteristike : lisnati dizajn; podstava od mikroflisa na haubi i karoseriji. Zimska Puffer jakna za djevojčice iz Švicarske tehnologije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna Za Djevojčice

KM 7.75

Neka se vaše dijete osjeća ugodno i izgleda sa stilom uz Izblijedjelu jaknu za djevojčice Glory Napravljen od izdržljivog poliestera, ova jakna je obložena flisom kako bi joj bila izuze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.