• Novo
Ženske sandale sa zaključavanjem sa šiljastim vrhom sandale sa privjescima s metalik remenom jastog na kopču sa Stiletto potpeticom

Ženske sandale sa zaključavanjem sa šiljastim vrhom sandale sa privjescima s metalik remenom jastog na

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Sandale sa remenom za gležanj sa podesivom kopčom od jastoga koje se mogu slobodno podesiti tako da vam odgovaraju, naše pete su dizajnirane da vaša stopala izgledaju i da se osjećaju dobro cijeli dan. Štikle na vezice unose hrabar dodir u vaš outfit. Ove sandale sa remenom na petu mogu se nositi sa različitim vrstama haljina, suknji i odijela. Dakle, bez obzira koju haljinu nosite ovog ljeta, uparite je sa par ovih elegantnih sandala sa štiklama. Specifikacija : . Boja : Bijela, kajsija, crna, roze. Veličina : 36,37,38,39,40,41,42,43. Gornji Materijal : Mikrovlakana. Materijal Đona : Guma. Unutrašnji materijal : PU traka za gležanj sa šiljastim vrhom ,možete kupiti s povjerenjem. Učinite svoju upotrebu sigurnijom i sigurnijom. Dizajniran za dame i žene da nose sa svojim omiljenim farmerkama, šortsovima, haljinama i suknjama bilo koje dužine. Pogodno za šetnju na otvorenom, rekreaciju, slobodno vrijeme, zabavu, posao, vjenčanje i druge prilike. Ova vintage pumpa odgovara veličini za stopala srednje širine. Molimo naručite 1/2 veličine gore za široka stopala i 1/2 dolje za uska stopala. Napomena : slobodno nam pošaljite e-poštu i recite nam svoje probleme,mi ćemo vam odgovoriti za 24 sata i dati sve od sebe da vam pomognemo u rješavanju problema!. Savršen za vaše prijatelje i porodicu, sigurni smo da će im se svidjeti ovaj poklon, i naravno, kupite jedan za sebe kako biste se osjećali bolje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.