• Novo
Wyongtao ljetna haljina za žene Casual V-izrez sa cvjetnim štampanim džepovima bez rukava pokrijte mini haljinu na plaži

Wyongtao ljetna haljina za žene Casual V-izrez sa cvjetnim štampanim džepovima bez rukava pokrijte mini

Stupnjevi:
KM 16.00

Iznos
Tova je dostupna

Wyongtao ljetna haljina za žene 2023 Casual V-izrez sa cvjetnim štampanim džepovima bez rukava pokrijte mini haljinu na plaži. Želim vam prijatno iskustvo kupovine u našoj Shophour shopu pružaju mnoge vrste haljine košulje : kao što su ljetne haljine za žene 2023 proljetne haljine za žene 2023 bijele haljine ženske sarafani za žene lanene haljine ženske haljine na jedno rame za žene princeze haljine za djevojčice crvene haljine sarafani za žene 2023 plus size haljine male haljine za žene ljetne haljine za žene 2023 Ležerne haljine za žene crkvene haljine za žene 2023 mini haljine za žene rođendanske haljine za žene seksi karakteristike : Spol : Žene,djevojka. Prilika : Nemaran, Daliy. Materijal : Poliester. Stil : Nemaran,Moda. Dužina : Redovna. Dužina Rukava : Kratak Rukav. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Šta dobijate : 1kom ženske haljine. Materijal : sarafan bez rukava je napravljen od mješavine. Meka je, lagana, prijatna za kožu i veoma prozračna, savršena za letnje nošenje. Nosite ovu mini haljinu sa V izrezom u proljeće i ljeto pokazaće vam svoju slatku i modernu. Ova mini haljina sa V izrezom takođe je odličan poklon za nekoga. Karakteristika : ova ležerna mini haljina ima mekanu tkaninu, scoop vrat, prevelike džepove za zakrpe i udobne kratke hlače, što je čini savršenom za boravak cool i sa stilom tokom vrelih ljetnih dana. Kratka haljina sa špageti naramenicama i šarmantan dizajn sigurno daju izjavu. Fit : naša mini haljina za trening odgovara veličini. Molimo naručite svoju regularnu američku veličinu da ima udoban široki kroj, ljetna mini haljina bila je savršena Dužina da se osjeća pokriveno, slatko i lako može odgovarati većini potreba. Prilika : ova ležerna mini haljina pogodna je za nošenje ljeti i može se nositi u raznim prilikama kao što su svakodnevno nošenje, Kupovina, blagovaonica, odmor i izlasci na plaži. Takođe se može upariti sa jaknama, čizmama, sandalama i drugim dodacima kako bi se stvorio ležeran i udoban izgled. Njega pranja : naša mini haljina bez rukava može se prati u mašini za pranje u hladnoj vodi, ali se ne sme stavljati u mašinu za sušenje veša. Umjesto toga, treba ga okačiti da se osuši kako bi se zaštitila tkanina. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.