• Novo
Lepršave haljine za žene ženske ljetne labave tunike ženske ljetne haljine Casual Swing Casual Dress A-Line Mini Casual Dress

Lepršave haljine za žene ženske ljetne labave tunike ženske ljetne haljine Casual Swing Casual Dress A-Line

Stupnjevi:
KM 16.00

Iznos
Tova je dostupna

Ideje za utakmicu : sandale, štikle, patike, helanke, ogrlica, minđuše, šeširi.Karakteristike : kratki rukav,bez rukava, dugi rukav, šiljasti rub, visok struk, steznik regularnog kroja. Mini haljina, kratka haljina, skejter haljina, haljina za zabavu, fit i flare haljina, haljina sa volanima, casual haljina. Stil : majica, sarafani za žene, haljina za plažu, ljetne haljine, ljuljaška, haljine A kroja, boho, navlaka za plažu, tenk dress.It nikada neće postati staromodan jer je klasika i moda. Ovo možete nositi godinama jer je odličan materijal i izrada!. Prilika : dovoljno su udobne za nošenje po kući i prikladne za kancelarijski rad. Odlično za nošenje na plaži, svakodnevno, odmor, putovanja, zabavu, veče, dom, školu, kupovinu, na otvorenom, lounge .As uparen sa bilo kojim casual stilom, svidjet će vam se. Savršena tunička haljina za gamaše, tajice ili polaganje sa kaputom, jaknama, džemperima u proljeće, jesen i zimu. Preporučuje se pranje : hladnom vodom ne izbjeljivati, sušiti ručno ili line. Veličina : S=US(4-6),M=US(8-10),L=US(12-14),XL=US(16-18),XXL=US(20-22),preporučili bismo veličinu naviše. Lagana i meka tkanina, prihvatamo 30 dana novca nazad!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.