• Novo
Gates Moran sa sve stezaljke od nehrđajućeg čelika

Gates Moran sa sve stezaljke od nehrđajućeg čelika

Stupnjevi:
KM 12.97

Iznos
Tova je dostupna

Ove kapije 32516 morske stezaljke od nehrđajućeg čelika izgrađene su sa 100 posto nehrđajućeg čelika. Sadrže duboke šesterokutne glave i široke okrugle ivice. Ove morske stezaljke kompatibilne su s brzinama, ribarskim brodicama ili bilo kojem drugom vozilu koje prolaze kroz vodu. Nehrđajući čelik je otporan na koroziju kako bi se hrđa zadržala i zadržati vaše rekreativno vozilo fino podešeno. Bendovi su širine 9/16 "i mogu se koristiti na bilo kojoj vrsti crijeva koje su izložene soli ili morskoj vodi. Kapije 32516 morske stezaljke izrađene za korozivno morsko okruženje. Ove stezaljke na kapiji su idealni dio Zamjena za brzi brodove, pontone i mlazne skije. Napravljen od 100% nehrđajućeg čelika morskog razreda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kapije za spajanje kapija

KM 110.00

Možete koristiti kapije i ormar za crijeva W / 4 ona koja će dobiti visoko performansko vozno iskustvo Ovaj je predmet izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su u stanju da se dr�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.