• Novo
Montažna linija tlaka za hidrotehnute surad Sklop crijeva Odaberite: 2003- Jeep Wrangler TJ

Montažna linija tlaka za hidrotehnute surad Sklop crijeva Odaberite: 2003- Jeep Wrangler TJ

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Već više od jednog veka, Gates je radio na čelu automobilskih inovacija. Naši timovi dizajna automobila automobila, razvijaju i proizvode automobilski dijelovi koji se nalaze u milionima vozila na putu danas. Tim automotivnih stručnjaka za uključivanje rano u fazi dizajna. Posvećenost kvaliteti, pouzdanosti i performansama. Simulacijski programi svjetske klase i stroge metode ispitivanja. Iskusan tim inženjera koji i dalje postavlja nove industrijske standarde. Susreo ili premašuje OE specifikacije. Napravljeno od najkvalitetnijih materijala. Dizajniran za putnički i laki kamion aplikacije . Opća uputstva upakovana sa svakim pojedinačno ukrcanim montazom . Marka : kapije. Odgovara : 2003-2006 Jeep Wrangler / TJ 6 Cyl 4 l i više - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gates mužjak JIC FLARE

KM 32.87

Trebate popraviti hidraulični sklop na udaljenoj lokaciji bez struje? Polje Priključivi tipa T spojnice za G1 (1 žicu) i C crevo (2 žica) su rješenje prilikom prešanja nije opcija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.