• Novo
Empirion - Ja sam elektronski crveni buka - vinil

Empirion - Ja sam elektronski crveni buka - vinil

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj dvostruki EP-u na raspolaganju na vinilu (4 staze) i CD (6 zapisa) 21. septembra više je od prvog pogleda na empirijama koji su predstojeći album; resumiequot ;. Projekt Techno Industrial Hybrid iz Essexa, Velika Britanija vraća se s praskom EP-a, a možda i najjače staze njihove karijere još. Uparen sa jakim remiksom i dva ekskluzivna staza glavne dvije a-bočne zapise koje predstavljaju jedan stil benda. quot; ja sam elektroničar; je brušenje / trancea maerttrom sa neodoljivim glasovnim aranžmanom vokoderom koji staze odmah ponovo prepoznatljiv i neodoljiv na plesnom katu. quot; Crvena builaquot; Predstavlja industrijske korijene benda i ažurira se za Nitzer EBB stil EBM uparen sa IDM elementima i snažnim vokalom. U tri jednostavne riječi : nepogrešiv povratak! Ja sam elektronska / crvena buka (vinil) (EP).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jedno razumevanje

KM 1.00

Vinil LP prešanje Nigerija prva dama iz pjesme, Christiana Uduak EssienIgbokwe rođena je u državi Akwa Ibom, Nigerija 1960 godine Tragično je izgubila majku rano u dobi od 12 godine Sred

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.