• Novo
Multi-milje blato Claw Extreme M T lt 33x12.50r Opterećenje fly mt guma blata

Multi-milje blato Claw Extreme M T lt 33x12.50r Opterećenje fly mt guma blata

Stupnjevi:
KM 442.46

Iznos
Tova je dostupna

Multi-milje blat ekstremne m / tfeations i prednostisve vrijeme tractionmud terain trakcionhanični durabilnost Vejttskulther blaw kandža Extreme m / t je blatnjava teren za sve sezone guma. Guma promovira sjajno vučenje. Veliki elementi gaznoga sloja pronađu dobru prianjanje u suhom, vlažnom i laganom zimskom vremenu. Široki žljebovi sprečavaju hidroplaniranje raspršivanjem vode i isjeckane odozdo otiska guma. Dizajn gazišta Samočišćena priroda osigurava sigurno iskustvo vožnje dok sprečavaju snijeg da se pakiraju između elemenata gaznoga sloja i blokiraju kontakt gume. Poboljšana vuča i hidroplanirajuća otpornost osiguravaju sigurniju performanse u cijelogodišnjoj cijeni. Gazišta velikih, postepenih gazećih blokova i otvorenog dizajna ramena povećavaju performanse izvan terena. Čvrsto se drže površinu puteve na mekim i labavim terenima i osiguravaju sigurnije iskustvo vožnje. Oni omogućuju model da se dobro obavi dok gazi kroz blato i druge površine labavih terena. Dizajn otvorenog ramena i veliki blokovi gazećeg sloja, zajedno s kamenim izbacivačima, raširenim blatom i izbacivanjem stijena zaglavljenih između elemenata gazećeg sloja kako bi održali čist otisak. Konstantno čist otisak povećava sposobnost za gume za gume i garantuje sigurnije vozačko iskustvo. Blato Claw Extreme M / T sadrži trostrukogradnju izgradnju. Ovi jači bočni zidovi odupiru se deformaciji pod pritiskom u vožnju koji utječu na gumu tokom pogona. Kako se guma ne deformira tokom pogona, sposobna je nastupiti na svoju najbolju sposobnost na terenima izvan ceste. Namjerna svrha tipova guma za blato je vanjska upotreba. Oni nisu dizajnirani za redovnu vožnju autoputa. Veličina : 33x12.50r20. Sezona : cijelu sezonu. Performanse : blatni teren. Tip automobila : Lagani kamion. Opseg opterećenja : F (12 sloj). Proizvod može varirati sa slike. Rim guma nije uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bighorn 29 11.00R guma

KM 2.67

MAXXIS International posvećen je pružanju guza visokih performansi svijetu Naši proizvodi su nejednake u kvaliteti i performansama Sa četrdeset i pet godina proizvodnog iskustva i domiš

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.