• Novo
Lancaster LS-M T LT 35x12.50r Učitavanje e mt gume blata

Lancaster LS-M T LT 35x12.50r Učitavanje e mt gume blata

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Lancaster LS-67 m / TFETURES i prednosti Dud Terrain TRAKCIJADameni performanse Povoljna kontroličnost Podredivo DURAPLEVETVERViewther LS-67 m / t je bladan teren, sva sezonska guma proizvedena za lagane kamion. Agresivni dizajn gazišta koji se proteže na bočne zidove guma poboljšava modele hvataljke na mekim i labavim uvjetima površine terena. Na ovaj način, guma povećava svestranu sposobnost hvatanja terena, jamčivši svoj prijedlog prema naprijed u svakom trenutku. Posvećeni blok gazećeg sloja i visoki praznini poboljšavaju sposobnost hvatanja guma, dok detalj bočnih zidova omogućava gumu da održava svoju vuču u dubokom blatu i na labavoj prljavštini. Gazište takođe ima odlične mogućnosti samočišćenja. Eliminiraju blato i ruž zaglavljene između elemenata gazećeg sloja kako bi povećali površinski kontakt u pogledu performansi modela. To rezultira sigurnim iskustvom vožnje od blata. Model povećava i njegovu otpornost na oštećenja. Uzorak gaznolikog materijala za samočišćenje, s kamenom izbacivanjem rebara u žljebovima pomaže u otporubu u zadržavanju kamena. Gazište ne dopušta da se stijene zaglave između elemenata gazećeg sloja i izbacuje ih iz otiska prije nego što mogu izbušiti u područje gaznoga sloja i nanijeti štetu kućišta. Gume su ojačale čeličnu strukturu pojasa, s druge strane štiti gumu od oštećenja van terena. Oštrice terence mogu lako oštetiti gume uzrokujući nedostatke. Struktura čeličnih remena čuva gumu protiv proboja, smanjenja i oštećenja udara, uvelike poboljšavajući ukupnu razinu sigurnosti u vožnji. Izgradnja se također stabilizira i jača gumu. Struktura čeličnih remena održava idealan oblik guma u svakom trenutku. Ne dopušta gumu da se deformira pod opterećenjem i pritiskom vožnje, što poboljšava trajnost opterećenja. Kao rezultat toga, guma je u stanju da sigurno nosi i izdržava teže opterećenja, što jača kapacitet opterećenja. Jača struktura također stabilizira gumu protiv tlaka u vožnji, poboljšavajući kontrolizivost. Optimalni dizajn gazišta Površina Kontakt nadograđuje odzivnost upravljača. Pomaže u održavanju stalne površine guma na raznim vanjskim terenima, što poboljšava vrijeme odziva i tačnost upravljačkog programa za naredbe vozača. Na ovaj način, guma osigurava vozače potpunu kontrolu nad vozilom. LS-67 m / t čizme za sve vremenske vuče. Agresivni dizajn gaznoga sloja i izdržljiv sav sezonski spoj povećavaju suhu, vlažnu i zimsku vuču vremena. Optimizirani uzorak gaznoga sloja povećava broj grickalica rubova koji hvataju površinu puta, dok spoj drži gumenu fleksibilnost na svestranim uvjetima površine terena. Ova kombinacija rezultira gumama sigurnija godina koja obavlja mogućnost obavljanja. Namjerava svrha tipova guma za blato je izvan ceste. Oni nisu dizajnirani za redovnu vožnju autoputa. Veličina : 35 12.50r24. Sezona : cijelu sezonu. Performanse : blatni teren. Tip automobila : Lagani kamion. Opseg opterećenja : E (10 sloj). Proizvod može varirati sa slike. Rim guma nije uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Durun 235 30R W guma

KM 1.00

Durun M626 gume su niske cijene gume visokih performansi za sportske automobile, limuzine pune veličine i SUVS i CUV s mnogim plveličine za opremu i modele Uz dobar izgled, savremeni uzora

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.