• Novo
Lee Riders ženski uslužni program Skort

Lee Riders ženski uslužni program Skort

Stupnjevi:
KM 8.91

Iznos
Tova je dostupna

Lee Riders ženski uslužni program Skort Made za žene u pokretu, ovaj Lee Riders skort kombinuje udobnost i stil za osnovni element u ormaru koji je savršen za ležeran, svakodnevni izgled. Njegova udobna sredina i dužina od 18,5" nude savršenu količinu pokrivenosti, a istovremeno pružaju fit koji vam omogućava da se krećete bez ograničenja. Lee comfort pojas, pomoćni džepovi i skriveni šorc dodaju nivo funkcije koji se ne može pobijediti. Osim toga, veliki izbor boja i printova koje možete izabrati znači da postoji stil za svakoga. Regular Fit. Komforni pojas sa skrivenom elastikom. Dugme Fly. Srednji Uspon. Pomoćni Džepovi. Skriveni Šorc. W40 KUEG.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženski modni Skorts

KM 1.00

Ove bijele Momačke ženske modne Skorte su tako preslatke! Ovi šorci su napravljeni od pamuka i spandeksa tako da su lagani i udobni Ove suknje imaju 2 prednja i zadnja džepa, omče za ka

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.