• Novo
Aoochasliy ženske jakne i kaputi sa kapuljačom puni zip dugih rukava lagani duks džepova kaput

Aoochasliy ženske jakne i kaputi sa kapuljačom puni zip dugih rukava lagani duks džepova kaput

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska dukserica puni zip dugih rukava lagani duks džepova Jakna za jaknu Provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku. Prigodak : Izvrsno za svakodnevno habanje, sport, teretanu i tako dalje, dajte vam modu i njegu sreće : Ne izbjeljivajte, ne izdvajanjem, izbjegavajte izloženost. Sezona : Jesen i zimmen : Poliesterstyle : casualthwell : Redovno uklapanje na veličinu za pranje : ručno pranje hladno, viseći ili linijski kaput, mekana i praktična materijala otporna na vremensku upotrebu, mekana tkanina čini prozračnim i udobnim. : Savršeno je za nošenje u hladnim čvrstim manžetnim manžetno da bi vaše zglobove toplo. Dodatna soba kroz prsa i struk za klasičnu fit . Jednostavno nošenje važnih predmeta : 2 Bočni džepovi mogu držati vaše ruke toplije i omogućiti vam da nosite svoje ključeve, telefon, novčanik ili bilo koji drugi osnovni. Par : Par Sa bilo kojom odjećom - nosite ove duge kapute za žene, kratke hlače, haljine ili odijela na proljeće ili pad za šik izgled . Chic & Trendy : Ženska odjeća je pogodna za casual habanje, poslovanje, datume, ulicu, ulicu, ulicu , Vani, odmor, odmor i etcyu mogu u isto vrijeme uživati ​​u toplom i stilskom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pad štednog odobrenja

KM 6.80

Pune dukseve za žene za žene, povremene pune boje dugih rukava pletene tunike tunike s džepovima, lagani dugim vrhovima kaputa Napominjemo : Molimo vas da uporedite detaljne veličine sa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.