• Novo
Seachhoice Premium 3-narezni upleteni najlonski pristanište s tragačem, bijelim w plavim tragačem, stopala, za oči

Seachhoice Premium 3-narezni upleteni najlonski pristanište s tragačem, bijelim w plavim tragačem, stopala,

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ova premium 3-natkrivena linija premium 3-nareza sa trajnom je trajna i pouzdana i pomaže u osiguravanju najpouzdanijeg priključivanja. To je 3-utora za bijelu liniju s plavim tragačem dizajnirana da apsorbira iznenadna udarna opterećenja, a vrlo je otporna na abraziju, Rot, ulja i benzin.Ovo izuzetno jak, 1/2 inča x 25-stopala ima 10-inčni za oči .Seachoice je posvećen pružanju kvalitetnih morskih dodataka i eem zamjenskih entuzijasta širom sveta. Seachoice vodi za i po časopima, nudeći široku liniju proizvoda dok ostaje pristupačan. Izdržljiv i pouzdan i pomaže u pružanju najpouzdanijeg priključenja. Pouzdana 3-strašna linija dizajnirana je za apsorbiranje iznenadnog udarnog opterećenja. Visoko otporan na abraziju, trunu, ulja i benzin. Izuzetno jaka ½-inčna x 25-stopala. Ima 10-inčni ubod za oči. Bijela linija sa kontrastnim plavim tragačem. Broj dela proizvođača 50-47571.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Perko Hatch podešavanje

KM 3.00

Perko je član Američkog vijeća broda i jahti, Inc Perko proizvodi imaju različite certifikate i akreditacije iz obalne straže Sjedinjenih Država, ANAB (ISO9001 : 2008 certificiran)...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.