• Novo
Plavi zaštitnik kobilice

Plavi zaštitnik kobilice

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Štiti od abrazivnog pijeska, stijena, betonskih rampi i kamenica i eliminira skupe popravke. Sprječava habanje i oštećenje kobilice vašeg broda koji mogu razbiti svoj zaštitni gelcoat finish, omogućavajući vodom da dođe do i uništi laminate od fiberglasa. Aplikacija za sebe se lako instalira u sat ili manje / manje / aplikacijski komplet dolazi sa patentiranim alatom za palenje koji osigurava profesionalne rezultate. Uživajte u najkvalitetniji i vrhunski inženjering, svaki aspekt Megaware Keelguard dizajniran je sa dizajnerima brodom i 3 M inženjerima. Životni vijek, bez gnjavaže garancije. Plavi zaštitnik kobilice : štiti od abrazivnog pijeska, stijena, betonskih rampi i kamenicama i eliminira skupe popravke. Sprječava habanje i oštećenje kobilice vašeg broda koji mogu razbiti svoj zaštitni gelcoat finish, omogućavajući vodom da dođe do i uništi laminate od fiberglasa. Aplikacija za sebe se lako instalira u sat ili manje / manje / aplikacijski komplet dolazi sa patentiranim alatom za palenje koji osigurava profesionalne rezultate. Uživajte u najkvalitetniji i vrhunski inženjering - svaki aspekt Megaware Keelguard dizajniran je sa dizajnerima brodom i 3 M inženjerima. Životni vijek, bez gnjavaže garancije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Perko Hatch podešavanje

KM 3.00

Perko je član Američkog vijeća broda i jahti, Inc Perko proizvodi imaju različite certifikate i akreditacije iz obalne straže Sjedinjenih Država, ANAB (ISO9001 : 2008 certificiran)...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.