• Novo
DRI-POWER® Performance Majica kratkih rukava

DRI-POWER® Performance Majica kratkih rukava

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Jerzees DRI-POWER® Performance Majica kratkih rukava Veličina do 3 XL - 5,3 oz./yd², 100% poliesterkotton Feed² za sublimaciju Štamparija Upravljanje i kontrola mirisa Objavljene subjekte za ubod u obliku rebrastih vrata, rukavi i donji rub, rukav Taping Quarter-Curn Tvear etiketa dostupna je u širokom rasponu boja kako bi komplimentirali bilo koji ormar, ove majice pružaju savršeno uklapanje i mekani osjećaj bitan za svakodnevne habanje. Savršeno za sve aktivnosti na otvorenom, kao što su krstarenje, trčanje, biciklizam, penjanje, planinarenje, putovanja, vanjske avanture, kampiranje i hodanje. Takođe odlično za povremene habanje i vježbanje. Majice su pogodne za vježbanje, trčanje, teretanu, košarku, biciklizam, trening, plažu ili kućnu habanje. Savršeno za teretanu ili samo rezanje, naša aktivna odjeća uključuje teženje, znojenje, gamaše i još mnogo toga. Dakle, ako želite sve udobnosti, fit i stil-vjerujte nam da bismo dostavili. Bitna majica je osnovna koju želite dodati u svoju garderobu. Tees su osnovni sloj, a ovaj će zadržati njegovu boju i oblik je! Sadrži komforni oblik pamuka sa nagoveštajem istegljenja koji drži svoj oblik pranja nakon pranja. Bićete zadivljeni koliko načina ćete ih nositi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DRI-POWER® majica

KM 1.33

5,4 oz. / yd², 50 / 50 pamuk / poliesteroxford je 47 / 53 pamuk / poliesterpreshrnkadvanced upravljačkim vlagom Mekše ručno i odlično printabibilnost koferi na ramenima, kapljice, d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.