• Novo
Nema kapuljača sa hoodie 'Juniors' Juniors '

Nema kapuljača sa hoodie 'Juniors' Juniors '

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Bacite na ovaj kravate pulover iz nema granica da biste ga zadržali u trendu i sportskom! Tkanina saća dodaje zabavnu teksturu s ispuštenim ramenom, pola patent zatvarača i kapuljača da ispuni ovaj ugodni džemper. Savršen dodatni sloj za vrh vašeg izgleda. Materijal : 97% poliester / 3% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 "i nosi veličinu S. Fit : opušteno. Izrez : ismijani vrat. Zatvaranje : Četvrtina Zip Front. Rukavi : dugi rukavi sa ispuštenim ramenima. Džepovi : Nema. Značajke : alover otisak; Tekstura saća. Četverokutni hoodie HELDECOMB-a za žene iz nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kad rudari marširaju

KM 0.33

U prvoj polovini 20 stoljeća, ubojstva i unije, ubistva i okviri, bili su česti u svakom industrijskom centru u SADu, ali nijedna od ovih epizoda u poređenju u obimu mina zapadnih Virdži

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.