• Novo
Qinhving ženske sapunice sa duksevima Ležerne prilike duge dugih rukava Dukseri dugi jakni kaputić s kapuljačom sa džepovima

Qinhving ženske sapunice sa duksevima Ležerne prilike duge dugih rukava Dukseri dugi jakni kaputić s kapuljačom

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u Qinhving Store, želim vam sretnu kupovinu ✿✿. ♚ Naur proizvodi se proizvode u našoj vlastitoj tvornici s različitim stilovima. ♚ Nudimo različite popuste, a nudimo 30-dnevnu garanciju za kvalitet. ♚Prodajte se osigurajte da biste naručili narudžbu. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte, naša je čast da vam poslužimo. Neko je pitao. ♥ P : Da li je kvaliteta odjeće opisana? . ♥ O : Da, ako proizvod koji primite nije kao što je opisano, spremni smo da vam pružimo puni povrat. . ♥ P : Kako odabrati veličinu? . ♥ O : Draga kraljica, molimo provjerite našu grafikon veličine, mi predlažemo da kupite jednu dvije veličine veće. Hvala ti . ✿ Izrađena je od mekog rastezanja brzog sušenja visokokvalitetne tkanine. Pro-kože, elastična izdržljiva, olakšavaju punu i vrlo ugodnu za nošenje. ✿. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte hvala! Ženska ležerna dugačka kapuljača izrađena je laganim i mekim materijalom zbog kojeg se dobro osjećate za mekanu kožu. i komforan. Supruga, djevojka, mama, kćerka ili prijatelj . Dukserica sa zatvaračem može se savršeno podudarati sa raznim vrhovima i dnom, poput prsluka, suknja, veslača, gamarica, pa čak i sportske košulje u jesen / proljeće Ili tople klime zimi . ručno pranje / osjetljivo pranje, vise ili linijski suši samo. Ciron na maloj vrućini. Svaka pitanja, molimo kontaktirajte nas slobodno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.