• Novo
Bojanje manjeg boca za sve uzraste. Svezak 2.: Najbolji alat za terapeutsko i opuštanje da vas postave i vaše voljene u veliko raspoloženje

Bojanje manjeg boca za sve uzraste. Svezak 2.: Najbolji alat za terapeutsko i opuštanje da vas postave

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Tim majke i kćerke željeli bi da nam se pridružite na "Boju vašeg stresa daleko " !!! Dobit ćete sate terapijskog opuštanja. Odmotajte, odvojite vrijeme da budete mirno i pomladite svoj um i dušu. Ova serija naših jedinstvenih boborskih knjiga uključuje nevjerojatno nadahnjujuće citate i crteže od stvarne djece i odraslih, od kojih neki imaju vrlo izazovne zdravstvene probleme. Način na koji se organizira ova knjiga možete smanjiti gotove stranice boja i uokvirite ih za sebe ili ljude koje volite! Samo zajedno, koristeći različite tehnike smanjenja stresa, možemo li izgraditi sigurnije okruženje za nas, našu djecu i buduće generacije koje dolaze. Uživajte u našoj drugoj popularnoj seriji : - Životni vodič koji manje stres - tinejdžeri. - Životni vodič koji manje stres - ljetni ili bilo kada - tinejdžeri. - Životni vodič bez stresa - djeca i roditelji. - Životni vodič koji manje stres - ljetni ili bilo kada - djeca i roditelji. - Životni vodič bez stresa - odrasli. Boja mase stresa : Boja za bojanje manjeg stresa za sve uzraste. Svezak 2. (Meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.