• Novo
Vintage Božićna djeca: Riječ za bojanje u sivoj boji

Vintage Božićna djeca: Riječ za bojanje u sivoj boji

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Vintage Božićna djeca Grayscale Bojanje za odrasle ima slike slatke djece tokom božićnog i zimskog vremena. Stranice za bojanje imaju malo pozadina tako da su lako boje. Ova knjiga ima nivo boja u rasponu od jednostavnog do iznad prosjeka. Postoji nešto za sve. Ova boja za bojanje Grayscale uključuje - 1. 30 visokokvalitetnih stranica za bojanje sivih boja. 2. 8.5 "x 11 " stranice. 3. Sve su stranice jednostrane. 4. Na svakoj stranici nalazi se slatka vintage božićno dijete. Slobodno pregledajte knjigu za bojanje i javite mi kako ste uživali u bojanci. Ako imate sliku posebnog kućnog ljubimca ili nešto drugo što biste željeli da napravite u stranicama sive sive boje, kontaktirajte me. Molimo kontaktirajte me na radostkoloringbooks @ Više knjiga boja koje dolaze! Uživajte u vašem putovanju u boji! Vintage Božićna djeca : Riječ za bojanje u sivoj boji (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3D bojanje gradova

KM 5.23

Trgovinski meki korice Jezik : engleski Stranice : 96 Trgovina meke korice (SAD) Ljepljeno vezivanje 96 str Sadrži : Ilustracije Prekrasne gradskihmovi oživljavaju sa vašom maštom Anagly

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.