• Novo
Solas SS ulaz rešetka za SEA-doo PwC

Solas SS ulaz rešetka za SEA-doo PwC

Stupnjevi:
KM 33.99

Iznos
Tova je dostupna

Solasova posvećenost performansama ne znači jednostavno neznačna samo brzina. To znači rukovanje, pouzdanost, izdržljivost, gladak rad i još mnogo toga. Solas unosni rešetke izrađene su od livenog aluminija. Svaka je završena epoksidnim praškastim premazom zbog čega Solas unosni rešetke vrlo otporne na koroziju i abraziju. Naš odjeljak za vazduh omogućava više vode da se dosljedno teče u pumpu kako bi se eliminirala kavitacija i poboljšana sposobnost priključenja. Kompatibilan sa sljedećim SEA doo modelima : RXT (2005-2008), GTX (2004-2008), GTX Di (2002-2003). Odjeljak za airfoil omogućava više vode da dosljedno teče u pumpu. Pomaže u uklanjanju kavitacije. Poboljšana sposobnost priključenja. Lijeva aluminijska konstrukcija sa epoksidnim praškastim slojem. Visoka otpornost na koroziju i abraziju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

nova pumpa za vodu

KM 0.67

GMB vodena pumpa za vodu GMB pumpa za vodu ne sadrži obnovljene komponente i dizajniran je za borbu protiv pregrijavanja motora povezanih s višim RPMu, performansama i visokim opterećenim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.