• Novo
LUXPRO LED lumens HeadLamp

LUXPRO LED lumens HeadLamp

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Luxpro Flood725 je višebojna LED prednja svetla koja je kompaktna i vodootporna. Ova prednja svetla je svijetla sa preko 300 lumena. Vrlo je svestran sa 6 mogućih načina : visoki +, visoki, srednji, niski, zeleni i strobovi. Ima dvostruku, jednostavnu upotrebu, operaciju gumba koji vam omogućava da vozite kroz 6 načina. Plavi LED indikator baterije, koji se nalazi na bočnoj strani prednja svetla, olakšava se kad se baterije moraju zamijeniti. 3 AAA baterije su uključene u ovo svjetlo i ima impresivan MAX vrijeme izvođenja od 29 sati, dok je u niskom režimu. Traka za glavu je podesiva i sadrži neklizajući šivanje za stabilno i ugodno uklapanje. Ova prednja svjetla ima višebojne LED opcije; Učiniti ga optimalnim za poslove na licu mjesta, noćni trčanje, kamperi i još mnogo toga. Dizajniran je sa podesivom glavom od 45 stepeni kako bi svijetlilo tačno tamo gdje je potrebno. Ovo svjetlo je potpuno vodootporno s IPX7 ocjenom. Znači da se može potopiti u 3 metra vode do 30 minuta. LUXPRO LED 314 LOWLENS LOWLLMP : Kompaktni vodootporni prednji svetlo. 314 lumena u visokom režimu. Dual-mode dugme i 6 načina. Futrola obložena nosip-om. 5 do 29-sat vremena. IPX7 vodootporna ocjena. Podesiva traka za glačanje bez klizanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Glava lampe 21led 3AAA

KM 2.00

Glava lampe 21lena 3 AAA Dizajneri Edge Glava Glava Svjetlo Zaključak Izvor : Baterija Izvor napajanja : baterija Život lampe : 50000 sat Život lampe : 50000 sat Vrsta sijalice / cijevi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.