• Novo
Lakosni ruksak u kaputima Lov za ribolov na LED kopča LED lampica Prijenosni kamperi za hitne slučajeve

Lakosni ruksak u kaputima Lov za ribolov na LED kopča LED lampica Prijenosni kamperi za hitne slučajeve

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : čvrst materijal : LED lampica šešira izrađena je od kvalitetnog PVC kućišta, koja se može otporna na vodu, ne lako se slomiti ili deformirati ugradnju : lampica za montažu kapa dolazi s kopčom koji je prikladan za korisnike za pričvršćivanje Svjetlo na šeširnim režimima : Lampica šešira dolazi s različitim režimima svjetla, pogodan za aktivnosti na otvorenom. Wide aplikacije : Svjetlo za šešir je pogodno za kampiranje, ribolov, vođenje, trčanje , hodanje, itd. LED perle : šeširna lampica dolazi sa kvalitetnim LED perlicama sa visokim lumenicom, a sadrži malu potrošnju energije za sprečavanje pregrijavanja.specifikacija : materijal : pvc.Size : Prikaži kao slike.Color : crna, bijela, žuta. Napajanje : 2 * CR2032 (uključeno) .vodi : 3.Not : Možda bi moglo biti nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija. Može biti mala greška zbog različitih mjerenja ručne mjere. Package uključuje : 1 Komad svjetlo za nosače šešira. Jednostavna instalacija : Lampica za montiranje ima prikladan za korisnike da pričvršćuju svjetlost na rub . Kvalitetni LED perle : Šetarska svjetiljka sadrži kvalitetne LED perle s visokim lumenkama, a sadrži nisku potrošnju energije za sprečavanje Pregrijavanje . 3 režima svjetlosti : šeširna lampica dolazi s različitim režimima svjetlosti, pogodan za aktivnosti na otvorenom . širok primjene : Svjetlo za šešir, lov, ribolov, jahanje, trčanje, hodanje, hodanje, ETC . Čvrsti materijal : LED lampica šešira izrađena je od kvalitetnog PVC kućišta, koja je nosila, vodootporna, ne može se slomiti ili deformirati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Glava lampe 21led 3AAA

KM 2.00

Glava lampe 21lena 3 AAA Dizajneri Edge Glava Glava Svjetlo Zaključak Izvor : Baterija Izvor napajanja : baterija Život lampe : 50000 sat Život lampe : 50000 sat Vrsta sijalice / cijevi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.