• Novo
Ženski donji veš Babydoll,seksi donji veš i grudnjak ženski donji veš seksi Set ženska pidžama donji veš za žene seksi se spavaćica za žene, se poklon za muža

Ženski donji veš Babydoll,seksi donji veš i grudnjak ženski donji veš seksi Set ženska pidžama donji veš

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dolazi sa deep-v vrat će biti lijepa i lijepa, to će biti seksi u izgledu, i to je lako nositi ili skinuti, koji ima jaku elastičnost za ženski svih vrsta figura da nose, to će biti široko prihvaćena od strane većine žena. Dizajniran sa mekom teksturom udoban je, ovaj donji veš je veoma lep, moderan i providan, čineći da izgledate šarmantnije i seksi. Dizajn čipke omogućava vam da izgledate primamljivije. Izrađujući od spandex materijala, ovaj proizvod će biti udoban i mekan za nošenje. Ovaj proizvod ima različite veličine za vas da odaberete. Odličan je izbor kao spavaćica, noćna odjeća ili kao poklon iznenađenja za voljenu osobu za Božić, godišnjice, dan zaljubljenih, svadbene noći, medeni mjesec. Naziv Artikla : Erotsko Donje Rublje. Materijal : Spandex. Spol : Žene. Vrsta Veličine : Redovan. Dužina Rukava : Bez Rukava. Dužina Odjeće Za Spavanje : Iznad Dužine Koljena. Karakteristike : prozirni, seksi, svilenkasti cvijet u stilu sela čini da izgledate i slatko i seksi. Vaša ključna kost, grudi, struk, zadnjica i noge biće pod stresom kada ste u ovom seksi grudnjaku i kratkom setu, čineći da izgledate zavodljivo i nezaustavljivo. Set grudnjaka u tri tačke pogodan je za većinu žena. Providna čipka se širi na svaku kožu. Set grudnjaka je veoma rastezljiv jer je napravljen od kvalitetnog materijala. Napravljen je od visokokvalitetne mreže i poliesterskog materijala. Postoji više veličina proizvoda za odabir : S,L,M, XL. Savršen je za godišnjicu, spavaću sobu, tematsku zabavu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.