• Novo
Kakina S seksi donji veš za žene plus size dame seksi čipka koja treperi Silver Edge donji veš u tri tačke seksi pidžama

Kakina S seksi donji veš za žene plus size dame seksi čipka koja treperi Silver Edge donji veš u tri tačke

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Dame seksi čipka treperi srebrni rub sa tri tačke donjeg rublja seksi Pajamas1.Satensko donje rublje čini ovu pidžamu od kombinezona veoma mekom i udobnom za nošenje u krevetu.2.Ovaj donji veš je veoma jednostavan, ali će učiniti da izgledate veoma seksi.3.Služi kao noćna odeća, a takođe i stimulativni seks komplet za seksualni život couples.4.It je dobar poklon za vašeg ljubavnika, porodicu i prijatelja5.Delikatan donji veš veoma lepo.da će vam se svidjeti informacije o proizvodu : sezona : četiri mora Spol : Žene prilika : Sexy Material : Polyester Style : Casual,Sexykako oprati : ručno pranje Hladnošta dobijate : 1 X donji veš (grudnjak + gaćice + pojas za podvezicu) imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Tkanina-ova seksi spavaćica napravljena je od rajona i spandeksa. Tkanina je super meka, prozračna, glatka i prijatna vašoj koži, super udobna pidžama za kvalitetan san i život. Seksi pidžama / Slip Sexy Women / Slip Sexy / Slip haljine/meke ženske pidžame/meke noćne haljine/meke seksi pidžame/ženske dječje haljine/ženske pidžame / seksi pidžame za žene imaju V-izrez koji inspirira sparno flertovanje i zaista ste lijepi. Dizajn-ova seksi spavaćica ima koketni izrez, dizajn do koljena, naramenice za špagete i lepršavi rub. Pidžame za žensko donje rublje su moderne i svestrane, mogu se nositi ispod odjeće poput kaputa ili džempera, ili se mogu nositi na krevetu kao pidžama, salonska odjeća, lako se obući i skinuti. Za kvalitetan život, ova ultra meka pidžama je definitivno dobar izbor. Idealni poklon - ženske pidžame su savršene za Dan zaljubljenih, Božićno donje rublje, Izlazak, svadbeno donje rublje medeni mjesec, donje rublje party, pidžame za bebe, svečano donje rublje, pidžame, kupatilo ili svaku posebnu noć. Ovaj slatki donji veš je odličan poklon za sebe, devojku, ženu, ćerku, majku, sestru, prijateljicu ili nekoga koga volite. Način pranja-mašinsko pranje. Ove ženske pidžame bez rukava nisu samo udobne za nošenje, već se i lako peru. Nikada ne morate da brinete o smanjenju nakon pranja. Ženska pidžama-pidžama u labavom stilu, ležerna i labava, jednostavna i elegantna. Ženska loungewear i ženska široka pidžama plus size, ali pidžame su dovoljno elegantne da zabave čula, bilo da ste plus size, sitna ili nešto između, naći ćete savršeno uklapanje iz naše tabele veličina spavaćice. Ako se pojavi bilo koji problem, kontaktirajte nas, mi ćemo ga riješiti za vas u roku od 24 sata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.