• Novo
Muški nano lagana vrijednost kratkih rukava

Muški nano lagana vrijednost kratkih rukava

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Vaša majica ide sa savršenim je visoka bara, ali ažurirani savršeni-T nudi udobnost i stil koji želite za svakodnevno trošenje. Dostupno u pogodnom 2-pakovanju za maksimiziranje vaših opcija, ove pamučne muške kratke majice su hlađenje i breezy i napravljene za preuzimanje bilo koje aktivnosti. Pogodno za svaki dan, majice ovih muškaraca mogu se nositi kao gornji sloj ili kao donja za jednostavan, svestrani stil. Sadrži set sa rukavima i rebrastim pogradom, tih muških košulja drže oblik, pranja nakon pranja. Osjećam se tako dobro - meko lagano američko u. Odrasle pamuk čini jednu udobnu mušku majicu. Čvrsta stvari - rukavi i hem sadrže dvostruke šivene šavove. Fit - moderan stil za vitkinu siluetu. Veličina za cimerni fit. Dvije pakovanje - zašto ikad ponestati? Ovaj pogodan multi-pakovanje uključuje dvije majice kratkih rukava. Perilica hladnog vode - Hanes preporučuje pranje ovog proizvoda u hladnoj vodi kako bi se smanjila potrošnja energije. Hanes Muški nano lagani paket za kratki rukav (2-pakovanje) - Style O4980 Lagana 4,5 oz., 100% pamučni dres zvona (svijetlo čelik = 90% pamuk / 10% poliester). Sada je dostupno u povoljnom cijenom. Mašina se opere hladno poput boja; Uklonite odmah. Koristite samo ne-hlor izbjeljivač po potrebi. Suhim suhom. Cool Gvožđe ako je potrebno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 11.25

Muški 3 D tiskani rever na pola gumb pulover na majici kratkih rukava : Ova majica je udobna i elegantna Proljetna i ljetna majica su prvi izbor Thistmajica je vrlo popularna reverpovremeno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.