• Novo
Dockers Muške savršene klasične kratke hlače

Dockers Muške savršene klasične kratke hlače

Stupnjevi:
KM 8.98

Iznos
Tova je dostupna

Kada sumnjate, idite sa klasikom. Ove klasične prikladne kratke hlače od dockivača sadrže malo kraći inseam i elastični pojas, savršen za ljetne izlete do odredišta za odmor. Izrađen u udobnom, prozračnom pamuku, tih muških kratkih kratkih hlača sa vašim omiljenim polose, majicama i majicama gumba za svenakodnevni izgled. Materijal : 100% pamuk. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : model je 6'1 "i nosi veličinu 32 x 32. Fit : Classic Fit. Uspon : srednji uspon. Zatvaranje : zatvarač dugmeta sa Zip Fly-om. Džepovi : 5-džepni stil. Značajke : Petljice za pojaseve. Muške klasične kratke hlače od dockera.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Venum Tempest 2. Pruža

KM 0.33

Dobijte mobilnost i fleksibilnost u prstenu sa venum tempestima 2,0 mma borbene gaćice! Uz ekskluzivni kratki rez, ove borbene gaćice pomoći će vam da budete brži, oštriji i tačniji o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.