• Novo
Ben Hogan performanse Muški Heather Active Flei Strug s 4-smjera Stretch Golf 10 kratke hlače

Ben Hogan performanse Muški Heather Active Flei Strug s 4-smjera Stretch Golf 10 kratke hlače

Stupnjevi:
KM 8.46

Iznos
Tova je dostupna

Igrajte se u udobnosti i stilu u performansama Ben Hogana Muška aktivna fleksibilna fleksnog fronta Heather Golf kratak. Ugrađena grickanja vlage pomaže da vas drži cool i suvi na kursu, a zaštita od sunca pomaže u blokiranju UV zraka da prodire u materijal. Istezanje tkanine i aktivni fleksibilni pojas maksimizirajte mobilnost i držite vam ugodan da li igrate oko 18 ili uživate u vremenu s prijateljima. Heather Finish dodaje svestrani stil. Sadrži 30% recikliranog poliestera, ovaj ekološki stil je održivi izbor koji možete dobro osjećati. Jednostavna obična izmišljotina za izdržljivost za izdržljivost. Propertikalna nekretnina za vlagu pomažu da se osjećate suhom. Ugrađena zaštita od sunca pomaže u blokiranju štetnih UV zraka. Stretch tkanina za veću fleksibilnost. Active Flex Stretch pojas pomaže u maksimiziranju udobnosti i pokretljivosti. Dizajn s ravnim prednjim dijelom je pojednostavljen i laskav. Bočni džepovi i džepovi za povratak za pohranu za pohranu na idi. Čvrsta boja sa heather finicom za stil i svestranost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 9.97

Muške radne šorc Srednja struka Multidžepni džep Petkomadni hlače Ležerne hlače Sportske hlače Shorts Hlače Pretraživanje : Sezona : Sve ploče za atletičke / mišića, prikazuj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.