• Novo
Ženska rebrastih rukava, čvrsta boja elastična džemper s džamoerom opremljena, kornjač s rebrastim rukavima Klit Basic džemper haljina za datum zabave

Ženska rebrastih rukava, čvrsta boja elastična džemper s džamoerom opremljena, kornjač s rebrastim rukavima

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska rebrastih rukava, ugrađena je puna boja džemper s rukavima. Ne koristite izbjeljivač, osušiti se. Lista paketa : 1 x Turtleneck rukav džemper džemper za džemper NAPOMENA : 1.Pregledajte Grešku 1-3 CM zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.3. Ne brinite ako se odjeća stigne nabola, može biti zbog otpreme. Nakon pranja i vješanja možete ukloniti bore. Materijal tkanine : Turtleneck rebrasti rukav džemper džemper od poliestera i 10% poliuretanske vlakne, operite hladnoću, ručno ili mašinu, ne koristite izbjeljivanje, da se osuši. Turtleneck, ima blizak, ali ugodno fit i rebra za naglašavanje vaših oblina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.