• Novo
SimplMasygeni Mother Day Pokloni Žene Obuke Summer Ljeto Ležerne prilike okruglih vrata bez rukava sa džepom tiskane haljine

SimplMasygeni Mother Day Pokloni Žene Obuke Summer Ljeto Ležerne prilike okruglih vrata bez rukava sa

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna casual okrugla bez rukava sa džepom tiskanim haljinama Description : Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, dovoljno izdržljivog za vaš Daliy Wearststil Ship i modni dizajn čine više privlačnijih materijala, pogodan za razne prilike, pogodan za razne prilike je Sjajan poklon za svoje ljubavnike ili sebe. Svidjet ćete ovu slatku haljinu u vašim jesenovim službama. Ova haljina sadrži kratki rukav i okrugli vrat sa cvjetnim ispisa za privlačenje očiju. Možete upariti sa svojim sandalama za vraćanje blokade ili mule cipele dovršena izgled. Sezona : proljeće : Ženska konzumiranje : Dnevno, Calluesterpattern Tip : Print Ed Steeve Dužina : Okrugla dekolica : Standardhow za pranje : Ručno oprati hladno, haljina, haljina : 1pc haljina 【Ultra svjetlost I meki materijal】 Sigurno biste voljeli način na koji čine da izgledate i osjećate.material je lagan, tečan, mekan i rastezan. Lako se uklapa u lijep protok, udoban i elegantan povremeni. Zabavna ljetna haljina, ovo je osnovna haljina za ležerno odijevanje ljeti. Pogodan je za svakodnevno habanje u proljeće, ljeto i u obliku i prozračne za vruće ljetne i vlažne dane; Lagana, ali ne vidi. Obavezna stvar u vašoj garderobi i idealnom stavku za svakodnevnu habanje i odmore!. 【Karakteristike】 Klasična puna boja / cvjetna sitnica, V-izrez / posad, leptir rukav, kratka ljuljačka suknja, kratka / srednja / dugačka dugačka i ležerna labava silueta kompletna, ljetne maxi haljine, ljetne maxine haljine , Vintage cvjetna haljina za printu, flotoru za žene, floto ruffle hem haljina, ljuljac midi suknja, visoki struk, elastični pojas s kravatom, boemskim oblogom, a-line, ležerna suknja od gležnja . meč i prigoda】 kratki rukav / bez rukava s manjim remenom cvjetno / klasična haljina u boji savršena za uparivanje sa sandalama, papučama, petama, klinovima, čizme, ogrlicom, sunhat itd. To, posebno modnim kapetom ili hladnim sunčanim naočalama, dogodiot će se drugačiji prekrasan izgled. Savršena haljina za ležerne, vjenčanje, zabavu, odmor, uličnu odjeću, koktel, svakodnevni život. Sigurni smo da će naše ženske haljine postati važne stvari u vašoj garderobi . 【Njega pranja】 Operite preporučene ručno pranje s hladnom vodom / bez izbjeljivanja / ne suvo čistom / pranje, što će povećati izdržljivost vaše odjeće . 【Usluga】 Zalažemo se za stvaranje najudobnijeg i moderne odjeće za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo na vaša pitanja što je prije moguće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.