• Novo
Uređaji za ptice za bledpecker Bledpecker, reflektirajuće uređaje za prestrašivanje šipki da bi ptice udaljile od bazena

Uređaji za ptice za bledpecker Bledpecker, reflektirajuće uređaje za prestrašivanje šipki da bi ptice

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Sigurna, nentoksična】 izrađena od ekološkim metalnih spiralnih šipki koje ne predstavljaju nikakvu štetu životinjama, reflektivni uređaj za reflektiranje ptica opslužuje kao deflektore koji uključuju ptice i sprečavanje štrajkova prozora. Idealan izbor】 Zaštitite svoj nježan vrt, bazen, usjeve, vozila, bazen, brod i drugu vrijednu imovinu i svojstva sa ovim efikasnim plašćim i odbojnim uređajem koji je idealan za stavljanje na prednju i dvorište, palubu, bazen, vrt, ETC . 【Efikasne funkcije】 Funkcija proizvoda je zakretanje pod efektom vjetra kako bi se proizvela spiralnu sjenu i stvoriti snažne refleksije da bi ptica učinila previše vrtoglavima za pristup. 【Ukrasite svoju kuću】, osim pomaganja da stvorite svoje anticipske zine kako biste zadržali neželjene ptice, insekte i štetočine na uvali, ovaj atraktivni uvrtanje ptica stvara ukrasnog ning ukras. 【Jednostavno i jednostavno korištenje】 Postavite ovaj reflektivni uređaj i uvijanje uređaja za plašivanje ptica, a ne mnogo buke i gnjavaže jednostavnim vezanjem na vidljivim predjelima u vašem trijemu, dvorištu, bazu, vrtu bez potrebe za čekićima i noktima i odvijači. Chanp Plus 12 Pack Woodpecker za prestrašivanje ptica, reflektirajuće uređaje za prestrašivanje šipki da bi ptice udaljile od popločanog bazena (božićna reflektirana traka visi do kuće kao ukras).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.