• Novo
Aylzy domaćinstvo OSNOVNO Outdoor repelentni uređaji za odvraćanje od više veličina Vjetroelektrana Spiralna zastrašivat šipka Reflection Helling Ornament Garden Ptic Pilst Bust Control Compunt, Zlato

Aylzy domaćinstvo OSNOVNO Outdoor repelentni uređaji za odvraćanje od više veličina Vjetroelektrana Spiralna

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Aylzy 10pcs Outdoor repelentni uređaj za odvraćanje od više veličina Vjetroina zastrašujuća šipka reflektirajuća vješalica više boja Vrt Reflection Bird odvratan vjetar uvijanje spiralnih ukrasa Otkrivanje sunčevog sjaja može odvesti ptice. Ali to ne ubija ili hvata ptice. Može se objesiti direktno na balkonu, voćkom, dvorište, strehe, vrt, vrtni vrt, bilo gdje što želite držati ptice daleko od vas. Ima uže koji je teško razbiti. Nema potrebe za užetom. Opis : Materijal : Abscolor (neobavezno) : srebro, zlato, lasersko zeleno, lasersko crvenilo : 30 * 2,5cm / 11,81 * 0,98 inča : 1.Due do razlike između različitih monitora, Slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.2. Dozvolite da se lagana razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Popis : 10 * Spiralna repelentna repelentna ptica : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika, molimo vas da se u različite ručno mjerenje neznatno razlikuje. Aylzy domaćinstvo 10pcs Outdoor Repelent za odvraćanje od ptica više veličina Vjetroelektrana Spiralna ploča Reflective Helling Ornament Garden Ptic Pilst Control Compung uređaje za odvraćanje, zlato-20inch. [Visoko djelotvorno] : Ovih spiralnih šipki od 12/16 / 20/28 / 28 INCH okreću se na povjetarcu i stvaraju snažne refleksije koje plaše ptice od prilagođavanja u okruženje. Napomena - Za najbolje rezultate koristite sa direktnom sunčevom svjetlošću i povjetarac . [HUMANE & NOTLOXIC] : Ekološki i divlje životinje, i bezopasno je za ptice. Ove plastične spiralne šipke izrađuju se od netoksičnog materijala koji ne štete jednoj pero. Koristite i kao deflektor za upozorenje i sprečavanje prozora. [Jednostavno postavljanje] : Svaki rop za prestrašit je uže za jednostavan za obješenje ili skidanje, lako dobiti svoju zonu protiv ptice . [Farma zaštitnika i vrtni dekor] : dvostruko funkcionira kao uređaj za odvraćanje od ptica i takođe Dekorativni spiralni ukras za uljepšavanje vašeg okolnog doma i bašta . Esencijama za domaćinstvo / Dvalionici / insekti i repelenti za štetočine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.