• Novo
Carolines blaga BB8271Mat Američki foxhound Mat za dobrodošlicu, zatvoreni prostirku ili vanjsku dobrodošlicu Mat Doormat 27 l

Carolines blaga BB8271Mat Američki foxhound Mat za dobrodošlicu, zatvoreni prostirku ili vanjsku dobrodošlicu

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Carolines blaga BB8271 Mat Američki mat za dobrodošlicu, zatvoreni prostirki ili vanjsko dobrodošlicu 18x27 Doormat 27 "L American Foxhound Doormat. Mat za dobrodošlicu, unutarnju prostirku ili vanjsku dobrodošlicu 18x27 doormat bb8271mat. Ova prostirka može se koristiti ili kao zatvoreni prostir za unos ili vanjsku mat. Prostirka mjeri 27 inča na najdužu stranu i 18 inča od stražnje strane prostirke do prednje strane. Prostirka je debljina oko 1/4 inča i pruža jednostavan zazor za većinu vrata. The Gornji sloj ove ukrasne mat je poliesterski filc. Ova podna mat je trajno obojena u našem objektu u mobilnom uređaju, Alabama. Koristite vrtno crevo za potkoljenju prljavštine sa prostirke. Uzmite pritisak sa palcem na crijevo, a zatim Koristite pritisak iz vode da biste uklonili i prljavštinu. Pazite i nemojte izvući palubu u procesu. Spot očistite prostirku blagim deterdžentom. Ne pirajte četkom kao ne Povucite dremku filca na gornjem sloju prostirke. Koristite svoj vakuum na podlogu poda da se ne povučete vrh filca. Ovlašteni valjak može se koristiti za uklanjanje kose kućnih ljubimaca iz prostirke. Čiste mrlje sa čistijom koji ne proizvodi puno suda. Bilo bi teško dobiti sav sapun od prostirke. Unutar prostirke ima nekoliko slojeva da biste ga držali zajedno i pružili izdržljivost. Donji sloj prostirke je žigosana guma za pružanje funkcije ne klizanja na prostirku. Prostirka je obrezana crnim poliesterskim tkaninom koja okvira umjetnička djela i sadrže sve slojeve zajedno. Američki lisički pokloni, američki lisički kolekcionari, američki lisica vrata, čine sjajne poklone vlasnika kućnih ljubimaca, poklone za kućne ljubimce, Groomer poklone, veterinarske poklone ili poklone za bilo koga. Dodajte boju na vrata sa ovom punom prostirkom za umjetnička vrata u boji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.