• Novo
Rain jakna u urbanim republičkim juniorsima plus veličina

Rain jakna u urbanim republičkim juniorsima plus veličina

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Gledajte, osjećaj, toplina! Zaštitite se od elemenata sa urbanim republičkim jaknom od kabanice. Kvalitetan, elegantan i točan sloj za sezonu. Savršeno za obuću ili dolje, sadrži jednostavan zatvarač sa zatvaračem sa prednjim džepovima za ekstra toplu ili zadržite esencijance. Idealna lagana jakna za tranzicijske temp. Stil sa svrhom. Materijal : 100% poliuretan. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'11 "i nosi veličinu 1x. Fit : opušteno. Težina : lagana. Dužina : hitovi ispod kuka. Ovratnik : Priložena kapuljača sa crtežom. Zatvaranje : Zip front s pupčanim publom. Rukavi : dugi rukavi. Džepovi : jedan džep prsa; Dva džepa za prednje patch. Značajke : prugaste obloge. Plus veličine Kišne jakne za juniore iz urbane republike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 2.33

Žene Ležerne prilike Soild Dugi rukav Klit Cardigan džemper kaput Otib Hello! Dobrodošli u našu trgovinu! Kvaliteta je prva s najboljom uslugom Kupci su naši prijatelji...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.