• Novo
Puffer jakna Justice Girls sa kapuljačom obloženom Fau krznom, veličine 5-18

Puffer jakna Justice Girls sa kapuljačom obloženom Fau krznom, veličine 5-18

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Ostanite prijatni ove sezone sa Pufferom Justice Girls Anorak! Ovaj preslatki pufer ima ugodnu Sherpa podstavu, umjetno ukrašenu kapuljaču koja se može ukloniti i slatke džepove, savršene za držanje svih njenih omiljenih tehnoloških dodataka. Sa svojim izborom bilo koje od njenih omiljenih zimskih boja, vaša prijatna fashionistica će sigurno voleti način na koji se oseća, od padina do druženja sa prijateljima. Uparite ga sa svojim omiljenim Pravde outfit za izgled kao jedinstven kao ona! Materijal : 100% Poliester. Održavanje : Može Se Prati U Mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Fit : Opušteno. Izrez : Sa Kapuljačom. Zatvaranje : Zipper. Rukavi : dugi rukavi. Džepovi : dijagonalni džepovi. Karakteristike : vodootporni, džepovi obloženi faux sherpa, kapuljača obložena faux sherpa. Justice Puffer jakna s kapuljačom obloženom umjetnim krznom za Girl's. Justice nudi komade u trendu i klasične potrepštine koje upotpunjuju stil vaše djevojke koji se stalno razvija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Poklon Setovi Za Odmor

KM 1.67

Flanelska košulja za malu djecu Plaid Dugi rukav Shacket za Revere djeca Dječaci Djevojčice kaputi padaju Topskarakteristike : materijal : pleteni pamuk flanel flanel jakna za malu djecu,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.