• Novo
Jedinstveni loomski goa pletena rug prirodna mornarica plava 3 '3 Okružna obruba granična obala savršena za trpezariju ulaznica za krevet dječje sobe

Jedinstveni loomski goa pletena rug prirodna mornarica plava 3 '3 Okružna obruba granična obala savršena

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Iz pletene kolekcije Jute, prostirljiva tepih će se moći prepustiti organskim žalbom! Ručno pletenica, prostirka je lijepa mješavina raznih uzoraka i neutralnih boja. Izgradnja patchwork-a i udobnost osjećaja su previše dobri da bi se prešli. Spremna je za dizajniranje okolo, tepih je savršen dodatak vašem domu!. Značajke proizvoda : Boja (i) : prirodna smeđa i mornarska plava. Ručna pletenica srednja hrpa. Podloga : Da. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise kako biste smanjili klizanje i klizanje. Jastučić za propise prodat zasebno. Dizajn se može malo razlikovati zbog ručne izrade prirode ovog prostirke. Napravljeno u Indiji. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a pritiskom na prostirku - uzmite ivicu, obrati ga tamo gdje postoji nabora i polako povucite tepih, dok nanosite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 3,25 'prečnik. Visina hrpe : 0,38 ". Materijal (i) : Jute Natural Smeđi i mornarsko plavo okruglo Ručica ručica. Ručna pletenica i prostirke za medije. ; napravljen u Indiji. Prostirka mjeri promjera 3,25 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.