• Novo
4 6 2 taupe ovčji kosni rubni prostirki

4 6 2 taupe ovčji kosni rubni prostirki

Stupnjevi:
KM 36.34

Iznos
Tova je dostupna

Luksuzan u bujno mekoću naše islandske kolekcije, napravljeno sa samo najkvalitetnijom 100% prirodnom ovčjim krznom. Renomirani zbog svoje dekadentne debljine i dužine, islandska ovčja koža napravljena je od jedne od najstarijih i najčišćeg pasmina ovaca. Svaki komad ručno je ručno za njegovu gustoću i prirodni sjaj, stvarajući lijepo bezvremenski izgled. Dodirljivi i pozivnice, naši ovčiji prostirke dodaju toplinu, teksturu, udobnost i stil za bilo koji prostor. * 100% islandska koža od ovčjeg kože * Mekani microsuedove podloge drži prostirku na mjestu * TOLUSE CONTOTTIRAN * PROFESIONALNO Preporučuje se kemijsko čišćenje kako bi se držao integritet proizvoda kao obojene boje mogu krvariti * Budući da je ovo prirodno izrađen proizvod, veličina i / ili boja može varirati 4 "x 6" x 2 "taupe ovčjeg košnice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.