• Novo
Floleo ženske pantalone klirens jesen zima Moda žene labave jednobojne Ležerne pantalone sa širokim nogama pamučne lanene pantalone

Floleo ženske pantalone klirens jesen zima Moda žene labave jednobojne Ležerne pantalone sa širokim nogama

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Modni ženski labavi jednobojni Casual pantalone sa širokim nogama pamučni Lan Trousers Description : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala sa udobnom tkaninom za svakodnevno nošenje!2.Tačka : Čvrst, Elastičan Struk, Vezica 3.Efekat zatvaranja struka čini da vaše tijelo izgleda bolje.4.Sport i casual za nošenje, novi izgled, Novi You5.Pantalone su savršene za svakodnevni odmor,odmor na moru itd.Informacije o proizvodu : sezona : sve sezonespol : žene,Djevojkestil : Moda, Ležernostaterijal : Poliesterp tip uzorka : solid Decoration : Nonešta dobijate : 1 X pantalone ★ materijal : izrađen od visokokvalitetnih materijala za kožu, prijatan je za kožu, mekan, udoban i topao, i odličan je izbor za jesensku i zimsku odjeću, pogodan za žene svih uzrasta. ★ Dizajn : ove ženske trenirke/pantalone će vas zagrejati po hladnom vremenu,. ★ Karakteristike : labave trenirke, Ležerne trenirke, trčanje visokog struka, slatke pantalone za djevojke, meke trenirke, vunene gaćice, udobne pantalone, guste trenirke, tople trenirke, Ležerne pantalone i vuneno trčanje. ★ Prilika : ženske zimske sportske hlače za trčanje 2022.prate modu i stil slobodnog vremena. Bez obzira gdje boravite (na primjer : dnevni boravak, vježba, trčanje, fitnes, porodica, spavanje, kupovina, planinarenje, putovanja), učinit će da se savršeno prilagodite tome, a da ne budete nagli. ★ Prijedlog : perite ručno ili u mašini u hladnoj vodi, ne izbjeljujte i preporučuje se sušenje. Prije naručivanja pogledajte tabelu veličina (posljednju sliku). Za sva druga pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.