• Novo
Pacman Man dječak djevojčica majica za dojenčad mališan Brisco marke 2T

Pacman Man dječak djevojčica majica za dojenčad mališan Brisco marke 2T

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Znate da želite ovo dijete t. osjećajte se kao najbolje ja dok pokazujete da volite retro igre. Svi će želeti da znaju odakle ti! Veličina 2 T : postignite savršeno pristajanje za svoje preslatko dijete s našom veličinom 2 T, sa širinom oko torza/dužine 26"x15.5", osiguravajući simpatičan i udoban izgled za vas mališane. Klasični kroj za sve : doživite bezvremenski stil s našim klasičnim krojem, dizajniranim za labaviji kroj koji pristaje i muškarcima i ženama. Ovaj uniseks odjevni predmet je nevjerovatno svestran. Jednostavna uputstva za njegu : održavanje zahtijeva minimalan napor uz naše praktične upute za njegu bez problema. Samo perite u mašini u hladnoj vodi, sušite u mašini na niskoj temperaturi i izbegavajte peglanje kako biste održali netaknuto stanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Boy's the Cuphead Show

KM 1.67

Pridružite se Cupheadu i Mugmanu na njihovim nezgodama putem Inkwell Islesa s ovom službeno licenciranom majicom Cuphead Show za dječake, s logotipom žute boje na gornjoj lijevoj strani.

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.