• Novo
Inktastic nepravde bilo gdje je prijetnja za pravdu svuda-Martin Luther King Jr. poklon dijete dječak ili dijete djevojka T-Shirt

Inktastic nepravde bilo gdje je prijetnja za pravdu svuda-Martin Luther King Jr. poklon dijete dječak

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Sjetite se svojih korijena i borbe za jednakost i građanska prava. Nepravda bilo gdje je prijetnja pravdi svuda-Martin Luther King Jr. citiram T-Shirt za malu djecu, savršena za mjesec crnačke istorije. Inktastic nepravde bilo gdje je prijetnja pravdi svuda - Martin Luther King Jr. Toddler kratki rukav T-Shirt Unisex nogomet crno-bijele 3 T.boriti rasizma, boriti nepravde, i pozvati druge na akciju sa ovim citatom iz MLK. Jednobojne majice su 100% pamuk, druge su mješavina pamuka i poliestera. Gornji rebrasti vrat. Rukavi sa dvostrukom iglom i donji rub. Štampano u SAD-u. Black History Mjesec martin luther king jr mlkjr poznati anti-rasizma intersekcionalnosti podrška identitet Afro-american nacionalnosti građanska prava jednaka jednakost poklon za ideju dijete predškolskog dijete odjeća odjeće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.